lauantai 5. kesäkuuta 2010

Irina Antonovan vävyn Ari Laitasen kantelu oikeuskanslerille

Oikeuskansleri

Arvoisa, oikeuskansleri. Haluan kunnioittavasti pyytää teitä tutkimaan onko Irina Antonovan (15.10.28) käännytys prosessi mennyt kaiken kaikkiaan, ihmisarvoa, oikeusturvaa, kunnioittaen.
Irina Antonova on monisairaana, halvauspotilaana, ihmisenä, joka sairastaa keski/vahvaa dementiaa ja on aivan autettavana, joutunut kokemaan jo kolme(3) päivämäärää jollein hänet olisi pitänyt käännyttää Suomesta pois omaisten luota.
Jokainen päivämäärä on ollut Irina Antonovalle ja hänen koko perheelle suunnaton kärsimys ja ahdistus on ollut sanoin kuvaamaton. Ja näitä päivämääriä on siis ollut kolme(3). Viimeisimmän käännytyksen piti tapahtua 03.06.10. Poliisi soitti vaimolleni 02.06.10 iltapäivällä ja ilmoitti, että käännytystä ei voi toimittaa koska eivät ole saaneet kaikki järjestelyjä kuntoon. Siis alle vuorokausi ennen aiottua käännytystä.
Kyseisen soiton jälkeen kyyditsin hysteerisesti itkevän vaimoni Dextran lääkäriasemalle, jossa lääkäri määräsi mielialalääkettä ja kirjoitti n.viikon sairasloman diagnoosin ollessa mielialahäiriö, joka siis seurasi siitä, että kolmannen kerran poliisi sanoo, emme vie Irinaa vielä huomenna vaan jonain muuna päivänä.
Ja seuraava päivä on siis nyt määrätty( 4) 16.06.10. Eli taas alkaa ahdistus koko perheessä.

Kysymykseni kuuluu siis: Mielestämme Irina Antonova on joutunut henkisen kidutuksen uhriksi, hänen ihmisarvoa on loukattu, hänen ja koko perheen oikeusturvaa on törkeällä tavalla loukattu. Käännytys prosessi on kaiken kaikkiaan kestänyt kohtuuttoman kauan ottaen huomioon Irina Antonovan heikon kunnon ja hänen haavoittuva asemansa.

Pyydänkin teitä, arvoisa oikeuskansleri tutkimaan kiireellisenä onko Irina Antonova ja hänen omaisensa joutuneet kohtuuttoman kärsimyksen ja ahdistuksen kohteeksi. Eli onko ulkomaalaispoliisi syyllistynyt vähintääkin henkiseen kidutukseen Irina Antonovaa ja koko perhettä kohtaan.

Kunnioittavasti, Irina Antonovan perhe( Tytär Natalia Käärik, Vävy Ari Laitanen)

3 kommenttia:

  1. johan bäckman HIV+

    http://date.bluesystem.ru/anketa/508723

    VastaaPoista
  2. http://dozorpidaras.livejournal.com/


    К началу этой дискуссии
    Давно известно, что «антифашисты» Линтер и Рева нечисты на руку. Из серии «береги карманы». Сеют ненависть и тем живут.

    Maksim Reva Valentini sohipoeg, Tallinn Ümera 54-3 isikukood. 37.501_05280
    Dmitri, Linter, Sergei sohipoeg. isikukood 37.371122_0366 Seebi 38-55


    http://antifashistpederast.blogspot.com/

    http://date.bluesystem.ru/anketa/508723


    Активист «Ночного дозора» Сергей Тыдыяков-педофил, приговоренный 2x!!!

    VastaaPoista